Намери почивка

Информация за Пунта Кана


 

Пунта Кана

Намира се на около 1-1,5 часа път с кола от Баяхибе – Каса де Кампо и на около 2,5-3 часа от Санто Доминго. Международното летище се намира на около 30-40 мин. от Баваро, където са разположени повечето хотели.
Пунта Кана е място, чиято природа доближава много представите за рая.  Безкрайните  бели плажове, осеяни с гори от палми, се сливат с тюркоазено синьото море в уникален пейаж. 
Отсядайки в някой от тропическите ризорти, се наслаждавайте на едно от най-красивите места в света. Повечето хотели се грижат отлично за вашата почивка и забавления - от зори до здрач нещо се случва и има много смях и настроение, музика и танци.  Вечер, след края на програмите можете да посетите някоя от дискотеките извън комплексите: Mangu, Pacha Disco  и т. н.  Възползвайте се от шанса да научите стъпките на колоритните карибски танци меренге, бачата /родени точно в Доминикана/ и салса. 
Безгрижната си ваканция можете да разчупите още повече като се запишете в  някоя от  екскурзиите, които предлагаме: Makao Beach (АТV-преход), Speedboat Tour (съчетан с шнорхелинг), остров Saona и Altos de Chavon, атракциона Manati Park, риболов и много други. По подробна информация може да получите в офиса ни при организирането на вашето пътуване.
Препоръчваме ви също така да посетите известния рибен ресторант Captain Cook, намиращ се до "Palladium Resorts".